Γιατί μας προτιμούν


Το εργαστήριο SPERMLAB ειδικεύεται στη διερεύνηση της υγείας του άνδρα...


Διαβάστε περισσότερα...

Εσωτερικός έλεγχος ποιότητας


Με ευθύνη απέναντι στον εξεταζόμενο και το θεράποντα ουρολόγο...


Διαβάστε περισσότερα...

Εξωτερικός έλεγχος ποιότητας


Το εργαστήριό μας συμμετέχει στο διεθνές σύστημα εξωτερικού...


Διαβάστε περισσότερα...

Μελέτες


Το SPERMLAB επενδύει ένα σημαντικό μέρος των εσόδων του στη μελέτη της Υγείας του Άνδρα με σκοπό...


Διαβάστε περισσότερα...

Η ομάδα μας

 • Γ. Βουλγαρίδης

  Γεώργιος Βουλγαρίδης (υπεύθυνος εργαστηρίου)

  Σπούδασε Βιολογία με κατεύθυνση στον κλάδο της Φυσιοπαθολογίας στο Πανεπιστήμιο του Lecce (IT) και συνέχισε τις σπουδές του στη Βιοστατιστική στο Ε&K Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ενδιαφέρον του στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή τον ώθησε να συγγράψει το βιβλίο “Η Αναπαραγωγή”, το οποίο αποτέλεσε επί έτη διδακτέο σύγγραμμα σε Α.Ε.Ι. Στο συγγραφικό έργο του περιλαμβάνονται επίσης μεταφράσεις βιβλίων στο γνωστικό αντικείμενο της Γυναικολογίας, ερευνητικές μελέτες στη Θεωρία των Πιθανοτήτων και της Στατιστικής και δημοσιεύσεις άρθρων στον ξένο τύπο. Σήμερα, ως επιστημονικός διευθυντής του SPERMLAB, ασχολείται και με την οργάνωση και διεξαγωγή μελετών στην Υγεία του Άνδρα, με στόχο την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης σε ένα τομέα που ακόμη γνωρίζουμε ελάχιστα.

 • Ζ. Αδάμ

  Ζωή Αδάμ (βιολόγος)

  Σπούδασε Βιολογία στο Ε&Κ Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών “Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή” της Ιατρικής Σχολής του Πανεπ. Αθηνών κατά τη διάρκεια του οποίου εκπαιδεύτηκε μεταλύ άλλων στην ανάλυση και επεξεργασία του ανθρώπινου σπέρματος. Από το 2005 έως το 2009 εκπαιδεύτηκε και εργάσθηκε ως βιολόγος εργαστηρίου στους τομείς της Μοριακής Βιολογίας, της Βιοχημείας και της Κυτταρογενετικής, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία σε σύγχρονες εργαστηριακές τεχνικές. Από το 2011 εργάζεται στο εργαστήριο SpermLab ως βιολόγος εργαστηρίου.

 • Ε. Κάντα

  Ελευθερία Κάντα (γραμματέας)

  Έχει σπουδές στο marketing, τη φορολογική νομοθεσία και την πληροφορική. Με πολυετή πείρα στην εξαιρετικά απαιτητική θέση της ιδιαιτέρας γραμματέως διοικήσεως, διαχειρίζεται με απόλυτη εχεμύθεια τα προσωπικά και απόρρητα δεδομένα του εργαστηρίου. Με άπταιστες ικανότητές στην αρχειοθέτηση και γνώσεις στη λογιστική, υποστηρίζει άριστα την ομαλή λειτουργία του εργαστηρίου.

 • Γ. Βουλγαρίδης Γεώργιος Βουλγαρίδης
 • Ζ. Αδάμ Ζωή Αδάμ
 • Ε. Κάντα Ελευθερία Κάντα

Οι χώροι μας

Ισολογισμοί

Downloadhttp://bigtheme.net/joomla Joomla Templates